Prezentare Fundația EGGER

Cine suntem

Fundația EGGER România este o organizație non-guvernamentală, non-profit,  apolitică și autonomă  înființată de către firma EGGER Romania cu scopul de a oferi beneficii adiționale pentru comunitățile din regiunea fabricii EGGER din Rădăuți.

Scopul fundației constă în dezvoltarea și implementarea de proiecte pentru îmbunătățirea condițiilor de viată, sănătate, educație și cultură, într-un mediu curat, a comunităților locale. 

Ce facem

Identificăm necesitățile reale din comunitățile locale și implementăm proiecte sustenabile pentru a oferi beneficii adiționale acestora.

În acest demers, luăm în considerare sugestiile comunității din care facem parte dar și pe cele ale persoanelor publice.

Echipa & Contacte

Echipa este formată dintr-un Consiliu Director, un Consiliu Consultativ (membri de onoare), Secretar și Voluntari. Fundația EGGER este administrată de către Consiliul Director, care organizează întâlniri periodice cu membrii Consiliului Consultativ și stabilește direcțiile strategice.

Consiliul Consultativ

Consiliu Director

Președinte

Ioan Banciu, Director Divizie Tehnic/Producție EGGER Europa de Est

Membru

Alina Chifan, Director Comercial fabrica EGGER din Rădăuți

Secretar

Secretar Fundația EGGER

Evelina Simota, Responsabil Comunicare și Relații Publice

Despre EGGER

EGGER este o familie internațională, mare și energică. În spatele acestei descrieri se află  60 de națiuni în 18 fabrici din Europa și 26 de birouri de vânzări în lumea întreagă. Toți angajații noștri, tineri sau maturi, depun eforturi pentru a contura Grupul de companii EGGER.

Aceștia definesc EGGER prin angajamentul, competența, experiența și loialitatea lor. În toate locațiile noastre, instruim tinerii pentru a deveni muncitori calificați, promovăm posibilitățile interne de dezvoltare și construim succesul nostru pe o colaborare bazată pe încredere reciprocă.

Mai multe despre EGGER


Fundația EGGER 2021 | Imprima